Over Bobby

Ik werk freelance vanuit de naam Playcept. Marketing-, communicatie- en innovatieafdelingen vragen mij om hun propositie beter neer te zetten, digitale concepten te ontwikkelen en deze te realiseren. Meestal niet het gehele traject, maar als onderdeel binnen het grotere geheel. Ik werk mee op strategisch en tactisch niveau. Dit vertaalt zich naar operationele uitvoering waar ik vaak […]

Ik werk freelance vanuit de naam Playcept. Marketing-, communicatie- en innovatieafdelingen vragen mij om hun propositie beter neer te zetten, digitale concepten te ontwikkelen en deze te realiseren. Meestal niet het gehele traject, maar als onderdeel binnen het grotere geheel. Ik werk mee op strategisch en tactisch niveau. Dit vertaalt zich naar operationele uitvoering waar ik vaak ook een rol in speel.

Benieuwd naar mijn laatste werk bij Playcept?

De naam Playcept herinnert mij iedere dag hoe een digitaal concept hoort te werken. Of het nou een website, een app of een campagne site is. Het concept moet de playfactor hebben: het moet je prikkelen, het moet je uitdagen om de volgende stap te zetten en het moet aangenaam werken. Benieuwd naar mijn laatste freelance werk? Bekijk dan het portfolio van Playcept.

Benieuwd naar mijn carriere of CV?

Voordat ik met Playcept startte heb 2 jaar in de rol van Advisor Social Media bij Mirabeau gewerkt voor o.a. Jumbo Supermarkten, Van Gogh Museum, KLM, ING, Port of Rotterdam, PGGM, Bibliotheken Nederland en Attero.

Er zijn nog meer dingen die ik gedaan heb. Benieuwd geworden? Neem dan ook eens een kijkje op mijn LinkedIn profiel.

Waar komt de passie vandaan?

Het startpunt van mijn carriere als digital marketeer bevindt zich in het jaar 2000. Toen kocht ik bij de lokale Bruna het boek Basiscursus HTML4 van Peter Kassenaar. Sindsdien volg ik de online en digitale mogelijkheden op de voet en lever mijn bijdrage aan organisaties die weten dat er kansen liggen in het digitale domein.